Club dubbel 2017

pubquizOp vrijdagavond 11-11 is de pubquiz 2016 voor de 3e keer gehouden in het clubhuis van LTC Keenenburg. Het animo was overweldigend voor deze gezellige avond met serieuze, verrassende en grappige vragen. Maar liefst 16 teams van 5 of 6 personen durfden de strijd aan te gaan om de prachtige pubquiz bokaal. Marian en Lex hadden de avond goed voorbereid en vrij pittige en enkele ‘makkelijke’ vragen bedacht. Er werden 8 rondes gespeeld met vragen uit verschillende categorien. Daarnaast enkele bonusvragen, een wipe-out en over de avond heen een 12-letter-woord proberen te raden.

Er waren vragen in de volgende categorien: actueel, logo’s herkennen, showbizz, carnaval, natuur, gebouwen herkennen, sport(tennis) en muziek.marianlex

Het werd al snel duidelijk dat de vragen uit een zeer brede tijdsperiode kwamen en je ook van alle markten thuis moest zijn. Ook is Schipluiden niet echt in de ban van carnaval want in deze categorie werden dramatisch lage punten gescoord. Ook de muziekronde aan het einde had een groot ‘oh ja’ gehalte en was een tandje te moeilijk voor de meesten (of ging misschien toch de drank meespelen?).
De bar(re) mannen hebben nog even meegedaan maar kregen het toch te druk en moesten halverwege afhaken. Veel dank voor deze mannen die iedere tafel nauwlettend in de gaten hielden en de bestellingen netjes kwamen ophalen én brengen.

Na afloop van de prijsuitreiking van de pubquiz afgelopen vrijdag is gebleken dat er een fout is geslopen bij het noteren van de punten op de totaallijst, er is een 9 voor een 4 aangezien. Dit heeft gevolgen voor de top 3 notering, De Ladies zijn nl. ex aequo met het team Ohhh Jaaa op de derde plaats geëindigd. Helaas waren de chocolade roetveegpieten niet meer voorradig maar wij zullen zorgen voor een passende vervangende lekkernij.
Onze excuses.
Lex en Marian

De uitslag van deze lange geslaagde avond vol verbazing, lol en gezelligheid is (na bovenstaande aanpassing) geworden:

Teamnaam

Allardt Stoffels

speerimpressie WP 20161112 00 21 41 Pro

barremannen  winnaars

Heb je het gemist? Volgend jaar wordt het hopelijk weer georganiseerd

Walter vd Sloot

Kind Ouder Toernooi