Club dubbel 2017

kerstdinerHet grote ltc-gala-kerst diner.

Op 20 december zal er speciaal voor onze leden een diner in Italiaanse sferen worden georganiseerd.
Veronique Sodano, cabaretière en zangeres uit Den Haag, zal voor ons koken en tussen de gangen door een mix van muziek en cabaret laten horen.

Veronique heeft Italiaanse roots.

kerstdiner2016 1Voor dit evenement geldt een speciale ledenprijs  van 35 euro ( exclusief drank) . Introducé betalen 45 euro (exclusief drank).

Het is een galadiner, dus kom allen in gepaste feestkleding. Wij zorgen voor mooie gedekte tafels en een clubhuis in kerstsfeer.
Wees er snel bij.

De avond begint om 19.00 uur. Aanmelding kan via de website, klik rechts in de kalender op deze activiteit.

Graag voor iedere deelnemer een APARTE inschrijving

kerstdiner2016 2

Kind Ouder Toernooi