Club dubbel 2017

knltbDe KNLTB lanceert een snelle, eenvoudige webbased ledeninformatiesysteem en een ClubApp. Hierdoor krijgt een vereniging veel meer mogelijkheden om hun leden aan de club te verbinden en krijgen leden diverse handige toepassingen.

LTC Keenenburg gaat mee met de vernieuwing van de KNLTB door het gebruik van de KNLTB Club.App voor mobiele telefoon of tablet.

KNLTB Ledenadministratie
Wat houdt het in: volgende week wordt onze vereniging omgezet naar het KNLTB ledenadministratie systeem. Hierdoor heeft ten eerste onze ledenadministratie een directe koppeling met de KNLTB waardoor veel zaken (bijvoorbeeld de communicatie met de leden) gemakkelijker en directer gebeuren. De leden zelf zullen hier (nog) niet veel van merken.

KNLTB ClubApp; alles in één handige app
Het tweede deel van de omzetting is welbelangrijk voor de leden; de KNLTB ClubApp die gekoppeld is met het ledenadministratie systeem van hierboven. De ClubApp krijgt functionaliteiten zoals het zoeken van een tennismaatje binnen LTC Keenenburg, clubnieuws en evenementen via push-berichten, clubagenda, ruimte voor sponsoren en competitie-informatie.
De app komt beschikbaar voorAndroid en iOS en als deze te downloaden is, zal je hierover geïnformeerd worden inclusief een volledige uitleg erover.

Uitbreiding in de toekomst
Omdat het een vrij nieuw systeem is gaat we in eerste instantie kijken  hoe alles werkt en loopt . Als het goed bevalt kullen we ons pakket laten uitbreiden waardoor er nog meer functionaliteiten voor zowel de ledenadministratie als de leden beschikbaar komen. Hiervan wordt je natuurlijk volledig van op de hoogte gehouden.

Benieuwd naar de KNLTB ClubApp? Bekijk hier het filmpje

Kind Ouder Toernooi