De gezelligste tennisvereniging van Schipluiden

 banneropentoernooi

Buitenschoolse opvang

Tijdens de presentatie van het beleidsplan in maart 2007 heeft het bestuur een aantal aandachtspunten benoemd. Centraal daarin staat de aandacht voor de jeugd en de vereniging naar buiten toe een sociaal-maatschappelijk gezicht te geven. Ten aanzien van de jeugdactiviteiten zijn er al veel nieuwe activiteiten ontplooit, denk daarbij aan: de talentklas, de Midden Delfland cyclus, scholentennis en als laatste de enthousiaste start van het Kids-tennis (tennis voor de kleinsten van 5-8 jaar).

ImageOp 1 mei a.s. starten we met de volgende stap: LTC Keenenburg wordt gastheer voor een locatie van Kindercentrum ’t Kickertje. Deze stichting voorziet in de naschoolse opvang van kinderen van de basisschool. Hierbij willen zij de kinderen direct in de mogelijkheid stellen om met sport bezig te zijn. Juist onze locatie voorziet in de rust en ruimte die hiervoor nodig is.

Dit houdt concreet in dat er 3 middagen per week, vanaf 15:00 tot 18:00 uur 10 kinderen en leiding op ons park aanwezig zijn. Wij gewoon kunnen tennissen en in het clubhuis kunnen.
In het clubhuis zullen enkele aanpassingen gedaan worden aan het interieur. Deze zijn primair voor de naschoolse opvang maar kunnen ook door de vereniging gebruikt worden. Uiteraard zullen we hiermee omgaan als ware het eigendommen van de vereniging.

Op deze manier denkt het bestuur weer een bijdrage te kunnen leveren aan het jeugdbeleid, immers meer jeugd en aanloop van ouders zijn ook mogelijk meer nieuwe leden. Het gezicht naar buiten toe, we doen iets voor de samenleving, en de levendigheid in en rondom het clubhuis neemt toe.

Laten we met ons allen het Kindercentrum ’t Kickertje van harte welkom heten, en hen helpen de weg te vinden binnen onze vereniging.

 

 

Agenda

Open dubbel senioren toernooi
14-okt-2017 00:00
Pub Quiz 2017
17-nov-2017 20:30
Oliebollen toernooi
17-dec-2017 00:00
Kerstdiner
19-dec-2017 00:00

opentoernooi button

Bij LTC Keenenburg:pinnenLET OP: er kan alleen met PIN of met KNLTB pas betaald worden!
Tennisweer
Schipluiden
Meer tennisweer in SchipluidenAltijd jouw weer
VERENIGING ALGEMEEN     ARCHIEF NIEUWSBRIEF

Sportpark Keenenburg
Tiendweg 2
2636 HH  Schipluiden
Tel: 015-3808188

Bank: NL71RABO0358244803
KvK: 40398446

KNLTB: 28175

 

Wie doet wat

Inloggen / uitloggen

Jaarkalender

Tennis Je Dekje

Clubkampioenen

Operatie nieuw Clubhuis

Hoe het begon

LTC Informatie

Activiteiten

Nieuwsbrieven

Copyright © 2017. LTC Keenenburg Schipluiden

De foto's op deze website zijn gemaakt in de algemene verenigings sfeer voor en door onze leden. Het is onmogelijk om iedereen persoonlijk toestemming voor plaatsing te vragen. Mocht er een foto of afbeelding op onze website staan waarvan u de rechthebbende bent dan kunnen wij deze voor u verwijderen. Stuur dan een bericht via het contactformulier en vermeld om welke foto het gaat.