banneropentoernooi

Buitenschoolse opvang

Tijdens de presentatie van het beleidsplan in maart 2007 heeft het bestuur een aantal aandachtspunten benoemd. Centraal daarin staat de aandacht voor de jeugd en de vereniging naar buiten toe een sociaal-maatschappelijk gezicht te geven. Ten aanzien van de jeugdactiviteiten zijn er al veel nieuwe activiteiten ontplooit, denk daarbij aan: de talentklas, de Midden Delfland cyclus, scholentennis en als laatste de enthousiaste start van het Kids-tennis (tennis voor de kleinsten van 5-8 jaar).

ImageOp 1 mei a.s. starten we met de volgende stap: LTC Keenenburg wordt gastheer voor een locatie van Kindercentrum ’t Kickertje. Deze stichting voorziet in de naschoolse opvang van kinderen van de basisschool. Hierbij willen zij de kinderen direct in de mogelijkheid stellen om met sport bezig te zijn. Juist onze locatie voorziet in de rust en ruimte die hiervoor nodig is.

Dit houdt concreet in dat er 3 middagen per week, vanaf 15:00 tot 18:00 uur 10 kinderen en leiding op ons park aanwezig zijn. Wij gewoon kunnen tennissen en in het clubhuis kunnen.
In het clubhuis zullen enkele aanpassingen gedaan worden aan het interieur. Deze zijn primair voor de naschoolse opvang maar kunnen ook door de vereniging gebruikt worden. Uiteraard zullen we hiermee omgaan als ware het eigendommen van de vereniging.

Op deze manier denkt het bestuur weer een bijdrage te kunnen leveren aan het jeugdbeleid, immers meer jeugd en aanloop van ouders zijn ook mogelijk meer nieuwe leden. Het gezicht naar buiten toe, we doen iets voor de samenleving, en de levendigheid in en rondom het clubhuis neemt toe.

Laten we met ons allen het Kindercentrum ’t Kickertje van harte welkom heten, en hen helpen de weg te vinden binnen onze vereniging.

14-okt-2017 00:00
Pub Quiz 2017