top club dubbel 2017

bobdebouwer

Achter de schermen van onze vereniging gebeurt veel, heel veel. Zo is er ook een groepje aan het overleggen in een WhatsApp groep die “de tennisklus” heet. In dit geval een aantal leden die technische zaken, baanonderhoud zaken, “groene” zaken, ”verf” zaken, en ICT-zaken proberen te stroomlijnen in een onderhoudsplan

NL doet is altijd een prima uitvoering dag, waar veel handen “licht”werk maken. Maar dat is 1 x per jaar en door het jaar heen blijven toch wel wat klussen liggen, of komen er nieuwe bij.

“de Tennisklus” heeft bedacht dat het misschien een goed idee en uitvoerbaar plan is om periodiek een klusavond in te plannen met vooraf zichtbare klussen, waar alle leden dan op af kunnen komen voor 1 of 2 of 3 uurtjes. We dachten aan de eerste woensdag van elke maand zodat iedereen dat makkelijk kan onthouden.

Daad bij het woord: Woensdag 7 juni (altijd vanaf 19uur) eerste klusavond bij LTC. Kleine klussen in het clubhuis, groenvoorziening, enz.). We zullen kijken hoe het beste voor iedereen de klussen duidelijk kunnen maken op de website of in het clubhuis.

Dús: Iedere 1ste  woensdag vd maand 19uur Klussen bij de tennis! Voor dames en heren

Oliebollen toernooi
17-dec-2017 00:00