top club dubbel 2017

knltbHet tennisseizoen is deze maand weer van start gegaan met de KNLTB Voorjaarscompetitie. 30.309 teams strijden tot en met juni voor het kampioenschap. Ondanks dat we nog vol in het voorjaarsseizoen zitten, is het nu ook alweer mogelijk om teams aan te melden voor de KNLTB Najaarscompetitie 2017.

Tot 1 juni 2017 heb je als VCL de gelegenheid om ploegen in te schrijven via MijnKNLTB. De Najaarscompetitie wordt in het algemeen gespeeld in afdelingen van acht ploegen, waarin een halve competitie wordt gespeeld (zeven speeldagen).

Competitie spelen is voor veel spelers en verenigingen een van de hoogtepunten van het seizoen. Naast de Voorjaarscompetitie spelen er ook steeds meer tennissers Najaarscompetitie. Tennis draait om wedstrijden spelen. Ook ongedwongen een balletje slaan is heel leuk, maar trainen en jezelf verbeteren om steeds betere resultaten te boeken in competitie en toernooien, is toch wat veel tennissers bij uitstek motiveert.
Daarnaast daagt de competitie niet alleen de spelers uit, maar brengt het ook sfeer en gezelligheid op de club. Voor een groot aantal leden dan ook goede redenen om elk jaar terug te keren op de baan.

groetjes
André