top club dubbel 2017

Op zondag 23 april zullen de trainers van &Tennis Academy een Thematraining op LTC Keenenburg verzorgen. Deze training zal in  het teken staan van tactiek in het dubbelspel.

Tijdens de training wordt er uitleg gegeven over tactische principes in het dubbelspel. Vervolgens worden er specifieke spelsituaties geoefend en worden deze toegepast in wat wedstrijdvormen. De thematraining wordt gegeven op zondag 23 april van 10:30 tot 12:00. In dit weekend wordt er geen voorjaarscompetitie gespeeld.

De kosten bedragen  € 5,00 per persoon en aanmelden kan door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aanmelden kan tot vrijdag 21 april 12u00.

Graag bij inschrijven het volgende vermelden:

Voor en achternaam:

Leeftijd: