top club dubbel 2017

vrijdag
De voorjaarscompetitie gaat van start. Met name de vrijdagavond wordt een drukke avond met twee competitieteams die thuis spelen en leden die vrij spelen op die avond. Om er voor te zorgen dat er op deze avond voor iedereen voldoende gelegenheid is te spelen gelden de volgende regels voor de duur van de competitie:

• Om 19.00 uur starten de twee competitieteams direct op 4 banen. Er zijn dan geen banen beschikbaar voor vrijspelen
  • Na deze vier wedstrijden hebben de twee competitieteams nog de beschikking over baan 1 en 2
  • Baan 3 en 4 zijn, zodra de wedstrijden op baan 3 en 4 afgelopen zijn, en uiterlijk vanaf 21.00 uur, beschikbaar voor vrijspelen.
De competitieteams van de vrijdagavond spelen 'compact'. Dit betekent bij jeuce, winnend punt en ipv een derde set, wordt een super-tiebreak gespeeld. Dit zorgt er voor dat de wedstrijden minder lang duren en dat de teams sneller klaar zijn.

Het bestuur gaat er vanuit op deze manier een goede balans te bieden aan zowel de leden die graag op vrijdagavond competitie willen spelen, als de leden die op vrijdagavond willen vrij spelen. Wij rekenen dan ook op ieders medewerking en begrip.
Zoals besproken tijdens de ALV wordt het verloop van de voorjaarscompetitie voor het begin van de najaarscompetitie geëvalueerd.

Het bestuur.

Oliebollen toernooi