Club dubbel 2017

appDe KNLTB lanceert een eenvoudige ClubApp. Hierdoor krijgt een vereniging veel meer mogelijkheden om hun leden aan de club te verbinden en krijgen leden diverse handige toepassingen.

LTC Keenenburg gaat mee met de vernieuwing van de KNLTB door het gebruik van de KNLTB Club.App voor mobiele telefoon of tablet te downloaden in de IOS App store en Android Play store.

Wat kun je er allemaal mee doen?

• In combinatie met het afhangbord kun je baan 1 of 2 afhangen (wel dien je dit op het afhangbord in het clubhuis te bevestigen vlak voor je gaat tennissen).
  • Je kunt  heel eenvoudig een tennismaatje vinden en een verzoek sturen om te gaan tennissen. Zet wel in je profiel dat je beschikbaar bent voor anderen!
  • Het laatste LTC Keenenburg clubnieuws en evenementen vind je in de app.
  • Het tennis weerbericht
  • De clubagenda is ook opgenomen, je kan eenvoudig je persoonlijke agenda maken.
  • De gegevens in je profiel zijn direct gekoppeld met het ledensysteem dus een foto wijzigen kan nu heel eenvoudig en dit wordt dan ook meteen je nieuwe foto voor op je volgende ledenpas.
  • In de loop der tijd zal de KNLTB steeds meer functionaliteiten gaan toevoegen.
DUS:

1.   Download en installeer de app en open deze.

2.   Zoek de vereniging keenenburg en klik op de gevonden vereniging.

3.   Druk vervolgens op “kwijt of vergeten” en vul je bondsnummer in (staat op je pasje).

3.   Druk op “stuur mij een nieuwe code” en check je email en maak een eigen wachtwoord.

4.   Open de app en log in

Voor meer informatie zie de website https://knltb.club/app/

De KNLTB werkt voortdurend aan updates. Mocht je dingen tegenkomen die niet goed werken, of suggesties hebben om de app verder te verbeteren, laat het ons weten via redactie @ ltckeenenburg.nl ,dan geven wij het weer door aan de KNLTB.

Uitbreiding in de toekomst
Omdat het een vrij nieuw systeem is gaat we in eerste instantie kijken  hoe alles werkt en loopt . Als het goed bevalt kullen we ons pakket laten uitbreiden waardoor er nog meer functionaliteiten voor zowel de ledenadministratie als de leden beschikbaar komen. Hiervan wordt je natuurlijk volledig van op de hoogte gehouden.

Benieuwd naar de KNLTB ClubApp? Bekijk hier het filmpje

Kind Ouder Toernooi