top club dubbel 2017

RieuwertHelaas heeft de tennisschool afscheid moeten nemen van Raoul als trainer bij LTC Keenenburg. Na een periode van gesprekken met een aantal trainers, kunnen we jullie een nieuwe trainer voorstellen die het trainersteam bij LTC Keenenburg komt versterken.

Rieuwert den Boer (22) zal vanaf volgende week de lessen verzorgen op donderdag en vormt daarmee samen met Karel en Yoran het trainersteam. Rieuwert introduceert zichzelf graag even aan jullie.

Ik ben Rieuwert den Boer (22 jaar) en ik ben blij dat ik het trainersteam van &Tennis Academy kom versterken. Ik ga de aankomende zomerperiode lessen verzorgen op de donderdag en zal regelmatig aanwezig zijn bij activiteiten en evenementen. Ik tennis al jaren fanatiek en speel competitie bij Leimonias in Den Haag. Zelf heb ik speelsterkte 3 en ben erg competitief ingesteld. Na mijn middelbare schooltijd heb ik besloten om mijn tennisleraar A licentie te halen, omdat tennis een passie is van mij. Ik vind het leuk om mijn kennis van tennis over te brengen aan anderen. Naast het geven van tennislessen op Keenenburg en bij Leimonias, studeer ik ook psychologie aan de Universiteit van Leiden. De aankomende tijd hoop ik mijn enthousiasme over te kunnen brengen en mensen een leuke tijd te laten beleven.

Yoran Verschoor

Oliebollen toernooi