top club dubbel 2017

koffieVanaf 10 maart is het weer mogelijk om jezelf in te plannen voor de bardiensten. Je hebt dan 3 weken de tijd om een mooie planning voor jezelf te maken. Per seizoen wordt van ieder lid verwacht dat hij/zij op vrijwillige basis twee bardiensten draait. Er is een aantal leden die op een vaste dag in de maand een bardienst draaien en daar zijn we heel blij mee.

Mensen die in een commissie zitten krijgen één of meerdere vrijstellingen, vanwege hun inzet voor de vereniging. Ben je 60 jaar dan hoef je maar één bardienst te draaien en ben je 65 jaar of ouder dan heb je een vrijstelling. Wil je toch bardiensten draaien, prima, geef je maar op!

Zet je geplande bardiensten goed in je agenda (net als al je andere afspraken) zodat je niet op de dag zelf opeens niet kan. Mocht je toch in de knoop komen dan moet je zelf voor een vervanger zorgen!

Ook de competitieteams draaien als tegenprestatie een dag bardienst tijdens toernooien/competitie. Dit geldt voor de vier zaterdag teams en de vier teams op de vrijdagavond.
Ook degenen die in 2016 najaarscompetitie hebben gespeeld krijgen een dag toe gewezen. Hier volgt aan de teamcaptains een aparte mail over. Teams die dus voor en najaar spelen zijn 2x aan de beurt. De teamcaptain vindt zijn of haar naam die dag terug in het barrooster.

Hoe zat het verder ook al weer met die bardiensten en het inplannen? Lees er alles over hier op de website en je bent weer helemaal op de hoogte.
Ben je wachtwoord vergeten of wil je deze opnieuw instellen? klik dan HIER

groeten
Hans