banneropentoernooi

Vraag: Ik wil graag met iemand op het tennispark spelen, maar hij of zij heeft geen tennispas van deze vereniging, mag dat?

Antwoord: Dit mag wel, maar hiervoor gelden enkele regels.

Baanregels:

1. Aanwijzingen van de groundsman dienen altijd te worden opgevolgd.
  2. Het is verboden de baan met ander dan uitsluitend schoon tennisschoeisel te betreden.
  3. Het schoeisel dient op de daarvoor bestemde rubber matten geveegd worden.
  4. Tenniskleding op de baan is verplicht.
  5. Het is verplicht na het spelen de baan te vegen met het daarvoor bedoelde materiaal.

Introductie:
Volgens artikel 5 van het huishoudelijk reglement geldt:

1. Alle leden hebben het recht om tegen betaling per seizoen maximaal tweemaal iemand te introduceren voor een ochtend, middag of avond.
  2. Ook de geïntroduceerde kan maximaal tweemaal per seizoen worden uitgenodigd.
  3. Wanneer men iemand introduceert dient dit door degene die introduceert aangetekend te worden in een register dat zich achter de bar bevindt.
  4. Na betaling kan met de introducépas (plaats hiervan is bekend bij de leden) worden afgehangen op het digitale afhangbord. De introducépas dient direct weer te worden teruggelegd.

De kosten voor introduceren bedragen € 5,00 voor senioren en € 2,50 voor junioren per dagdeel, te betalen aan de bar.

14-okt-2017 00:00
Pub Quiz 2017