top club dubbel 2017

Op de profielpagina kun je de volgende zaken instellen en inzien (alle instellingen kun je altijd later weer wijzigen):

Pasfoto
Ben je niet helemaal tevreden met je foto? Dan kan de webmaster een door jou aangeleverde foto hier plaatsen. Deze foto komt dan altijd in plaatst van de foto op je ledenpas.

Emailadres
Hier kun je je emailadres invullen. Als je dat gedaan hebt, kun je in het vervolg met je emailadres en wachtwoord inloggen. Ook kun je dan altijd je wachtwoord naar jezelf mailen indien je je wachtwoord kwijt bent. Bovendien worden bevestigingen van bardiensten, automatisch naar het opgegeven emailadres gestuurd. Erg handig dus om je emailadres even op te geven. Zowel voor je vereniging als voor jezelf.
OPMERKING: dit emailadres is niet bekend bij de KNLTB, en wordt ook niet bekend gemaakt aan derden.

Wachtwoord
Het wachtwoord dat je hebt gekregen kun je veranderen in een voor jou makkelijk te onthouden wachtwoord. Je dient je wachtwoord twee keer in te typen.

Wil je het clubblad alleen in digitaal formaat ontvangen?
niet van toepassing bij ons

Gebruik online diensten
Deze instelling liefst op Ja zetten om het systeem voor iedereen een toegevoegde waarde te geven.

Aanbiedingen
Deze instelling kan op Nee gezet worden.

Persoonlijke gegevens
Met deze gegevens sta je in de KNLTB ledenadministratie. Klopt er iets niet, stuur dan de juiste gegevens even naar de ledenadministratie van je eigen vereniging (zie Contact bovenaan). Deze kan de nieuwe gegevens doorgeven aan de KNLTB.

!!!!  Vergeet ten slotte niet je gegevens op te slaan. Je kunt altijd naar je profielpagina terugkeren om instellingen aan te passen. Je vindt de link naar je profielpagina naast je pasfoto.

Oliebollen toernooi
17-dec-2017 00:00