Club dubbel 2017

Wanneer je voor het eerst inlogt (zie Inloggen afhangbord), kom je binnen op je profielpagina. Volgende keren kan je altijd weer je profielpagina openen.
Hieronder de uitleg van de overige mogelijkheden indien je ingelogd bent:

Uitloggen: Het geregistreerde gedeelte van de afhangbord website verlaten
Image

Profiel: Op de profielpagina kun je persoonlijke instellingen inzien en wijzigen, bijvoorbeeld emailadres en wachtwoord (zie Profiel afhangbord):

Jiba Afhangbord:
Hier kan je de actuele baanbezetting bekijken. Het geeft een overzicht van de tennisbanen en wie er op dat moment aan het spelen zijn.

Ledenlijst:
Met deze keuze kan je de ledenlijst inzien. Handig als je bijvoorbeeld een tennisafspraak wilt maken, maar net even iemands telefoonnummer niet bij de hand hebt. Of als je wilt inschrijven voor een dubbeltoernooi en het bondsnummer van je tennispartner nodig hebt.
Klik hiervoor op het vergrootglas achter de naam om de gegevens te zien van dit lid, dit moet wel vrijgegeven zijn. (zie profiel)

Bardienst:
Hier kijg je in eerste instantie 3 maanden te zien.
Klik nu ergens op een groen of rood datum vakje (het maakt niet uit welke), je krijgt nu het volgende te zien:

• LINKS: bardienst medewerker(s) op de aangeklikte dag
  • MIDDEN: het sleuteladres wat niet juist is!!, helaas kan het afhangbord (KNLTB) dit niet meer wijzigen zonder alle indelingen weer te wissen. Het juiste sleuteladres is: Tankstation Total Langstraat, Dorpstraat, Schipluiden
  • RECHTS (bij "Mijn diensten"): de dag(en) waarop je zelf staat ingeroosterd

Leden krijgen automatisch een week, en een dag voor hun bardienst een email waarin ze worden herinnerd aan hun bardienst. In die mail staat de datum en tijd vermeld dat het bewuste lid bardienst
heeft.

Een overzicht van alle bardiensten is te verkrijgen bij de kantinediensten en roosters in het Download menu

browsers1

Goed nieuws voor leden die geen Internet Explorer gebruiken !!

De afhangbordwebsite (www.afhangbord.nl) is sinds maart 2012 ook geschikt gemaakt voor Firefox, Google Chrome, Safari en Apple. Dit betekent dat het invoeren van bardiensten nu ook kan met

Kind Ouder Toernooi
24-sept-2017 12:00