Club dubbel 2017

Wanneer je bovenin deze website op de knop Afhangbord klikt, zal je naar naar de internetsite www.afhangbord.nl gaan en het volgende te zien krijgen:

Image

Om in te loggen op heb je een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Deze zijn in papiervorm bij de introductie van dit afhangsysteem (2008) aan je verstrekt. Wanneer je voor het eerst inlogt doe je dit met je KNLTB-nummer en het door de vereniging verstrekte wachtwoord.

Ben je je wachtwoord vergeten, dan kan je onder het inlogvenster je wachtwoord laten versturen.
Om je wachtwoord op te vragen is het noodzakelijk dat je het correcte emailadres opgeeft, waarmee je bekend bent bij afhangbord.nl.
Weet je dat emailadres ook niet meer, of heeft het nog nooit in het Afhangbord gestaan, dan kan de webmaster of ledenadministratie een nieuw wachtwoord via Afhangbord voor je laten genereren naar het in het Afhangbord bekende, of nieuwe emailadres.

Wanneer je voor het eerst inlogt, kom je binnen op je profielpagina.
Volgende keren kan je altijd weer je profielpagina openen, zie ook Mogelijkheden afhangbord.

Kind Ouder Toernooi
24-sept-2017 12:00