De gezelligste tennisvereniging van Schipluiden

 top club dubbel 2017

Een nieuwe manier van afhangenKlik hier om in te loggen op de site

Zoals op de Algemene Leden Vergadering al te lezen en te horen was, gaan we vaarwel zeggen tegen het afhangbord met de plastic kaarthouders en de klokjes.

ImageWat komt hiervoor in de plaats? Het digitale afhangbord.

In het clubhuis hangt vanaf komend weekend een ‘touchscreen’ en een kaartlezer. Met behulp van je eigen KNLTB ledenpas kun je daarop banen afhangen. Het ‘touchscreen’ scherm bedien je door met je vinger op het scherm te tippen. Wanneer je de aanwijzingen op het scherm volgt, wijst het zich voor zich.  

De basis van het systeem vormt de ledenlijst van de KNLTB en een internetverbinding. De ledenpas met foto wordt op het scherm weergegeven bij je reservering. Alle foto’s worden nog op een later tijdstip,  eenmalig ingezonden door de KNLTB. Je zou eventueel daarna (alleen voor op het scherm) je foto kunnen laten vervangen door de beheerder. ( jpg van 300x400 pixels )

Het systeem is al actief bij meer dan honderd verenigingen. De genoemde voordelen zijn: snel en eenvoudig afhangen, direct de eerst vrije baan automatisch kunnen laten selecteren, duidelijkheid over gereserveerde banen i.v.m. les of onderhoud e.d., eenvoudig handhaven van het club- en baanreglement, dus nooit meer discussies of per ongeluk verkeerd ingevulde tijden. Bovendien kan je als je ingelogd bent op www.afhangbord.nl via internet kijken hoe de baanbezetting voor de komende 2 uur is en de ledenlijst raadplegen.

Introducés

-A-Indien er barbezetting is kan je met je eigen (geldige) KNLTB pas bij het barpersoneel je introducé aanmelden. Jullie namen worden genoteerd op de introduceerlijst waarna het barpersoneel met de speciale introducé-pas de baan voor je partner afhangt.
-B-Indien er geen barbezetting is moet je het tennissen met een introducé van tevoren aanvragen. Neem tot minimaal één dag voordat je met een introducé gaat tennissen, contact op met de beheerder, bestuur of ledenadministratie om te vragen of ze jouw KNLTB pas (bondsnummer doorgeven) vanaf huis, via internet kunnen activeren als virtuele introducé pas voor die dag. Je kan dan op de door jou opgegeven dag, je KNLTB pas 2x door de paslezer halen om af te hangen. De introducé kosten dien je over te maken naar het banknummer van LTC Keenenburg (zie onderaan) o.v.v. je KNLTB bondsnummer (staat op je pas) + de afgesproken speeldag.

Tijden

Het digitale afhangbord is iedere dag te gebruiken tussen 9:00 uur en 23:00 uur (afhankelijk van jeugd-, dag-, senior-lidmaatschap)
Er kan afgehangen worden voor 2 of 4 personen. De speelduur is niet gewijzigd, dus 30 minuten of 45 minuten.

Voor wat hoort wat

Om de kosten laag te houden, zijn we verplicht om een door de KNLTB aangegeven reclame-banner van het type skyscraper op onze LTC Keenenburg website te plaatsen.

Enkele belangrijke tips

  1. Je kunt alleen afhangen met je eigen pasje. Ben je die vergeten, dan zijn er geen reserve pasjes. Controleer dus altijd even voor je naar de club gaat of je je pasje van het huidige j aar bij je hebt.
  2. Je kunt pas afhangen in het systeem als je gerechtigd bent tot spelen. Je hebt dus je contributie betaald en je hebt de beschikking over je KNLTB ledenpas van dit jaar. Is dat niet het geval, neem dan eerst contact op met de ledenadministratie want als je niet betaald hebt, is je pas geblokkeerd en krijg je de blokkeer-reden op het scherm te zien, en kan je dus niet spelen!
  3. Doet je pasje het niet dan kan het zijn dat de magneetstrook bevuild is. Maak dit dan met je adem een beetje vochtig en haal het zachtjes langs je kleding. Let op dat je het niet beschadigd. Houd het pasje ook weg van magnetische velden net als je bankpasje. Probeer ook altijd even een pasje van een ander om te kijken of die het wel doet.
  4. Heb je toch problemen, vraag dan even hulp aan een ander lid op het park. Blijven de problemen zich voordoen, neem dan contact op met de beheerder van het afhangbord op de vereniging.


Veel plezier,

Walter van der Sloot
Beheerder website en digitaal afhangbord

 

 

 

 

 

Agenda

Oliebollen toernooi
17-dec-2017 00:00
Kerstdiner
19-dec-2017 00:00

opentoernooi button

Bij LTC Keenenburg:pinnenLET OP: er kan alleen met PIN of met KNLTB pas betaald worden!
Tennisweer
Schipluiden
Meer tennisweer in SchipluidenAltijd jouw weer
VERENIGING ALGEMEEN     ARCHIEF NIEUWSBRIEF

Sportpark Keenenburg
Tiendweg 2
2636 HH  Schipluiden
Tel: 015-3808188

Bank: NL71RABO0358244803
KvK: 40398446

KNLTB: 28175

 

Wie doet wat

Inloggen / uitloggen

Jaarkalender

Tennis Je Dekje

Clubkampioenen

Operatie nieuw Clubhuis

Hoe het begon

LTC Informatie

Activiteiten

Nieuwsbrieven

Copyright © 2017. LTC Keenenburg Schipluiden

De foto's op deze website zijn gemaakt in de algemene verenigings sfeer voor en door onze leden. Het is onmogelijk om iedereen persoonlijk toestemming voor plaatsing te vragen. Mocht er een foto of afbeelding op onze website staan waarvan u de rechthebbende bent dan kunnen wij deze voor u verwijderen. Stuur dan een bericht via het contactformulier en vermeld om welke foto het gaat.