top club dubbel 2017

tentVan woensdag 17 t/m vrijdag 19 augustus 2016 gaan we het tennissen weer combineren met kamperen op het park van LTC Keenenburg en allerlei andere leuke activiteiten.
Wij zijn op dit moment druk bezig met de voorbereidingen, maar aanmelden is vanaf heden mogelijk. We zorgen weer voor een topprogramma!

Dus....

• Ben jij tussen de 9 en 17 jaar?
  • Vind jij tennis een leuke sport?
  • Lijkt het je leuk om te kamperen op het tennispark?
  • Zie je een feestje in het clubhuis ook wel zitten?
  • Wil jij alle andere leuke activiteiten ook niet missen?
Schrijf je dan in voor het JEUGD TENNISKAMP 2016. Je hoeft geen lid te zijn van de vereniging.

We starten op woensdagochtend 17/8 om 10u00 en het kamp is afgelopen op vrijdagmiddag 19/8 rond 16u00. Kosten voor deze drie dagen bedragen 80 euro per deelnemer. Dit is inclusief allerlei leuke activiteiten, maaltijden, versnaperingen, gebruik van accommodatie en tennislessen.

Om je in te schrijven stuur je een mail met je gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inschrijven kan tot uiterlijk 1 augustus, maar hoe eerder hoe beter!

Yoran

tenniskamp 1