top club dubbel 2017

sportcultuur2016 421 kinderen maken via Sport en Cultuurimpuls kennis met tennis

Het leek wel herfst. Het was koud en het miezerde. Maar dat mocht de pret niet drukken.
Meer dan twintig enthousiaste kinderen maakten maandagmiddag 23 mei kennis met tennis via het Sport en Cultuurimpuls project. Twee lessen van drie kwartier waarin eerst kinderen uit groep 3 tot en met 5 en vervolgens uit groep 6 t/m 8 via verschillende oefeningen en spelletjes wat eerste tennisvaardigheden leerden.

Forehand, backhand, maar ook behendigheid, evenwicht en snelheid. Alles kwam voorbij. Voor een tennisracket werd gezorgd zodat iedereen een balletje kon slaan. Volgende week maandag 30 mei, proefles nummer twee. Iedereen had er nu al weer zin in!

zie voor alle foto's het FOTOALBUM onder de menukeuze NIEUWS

sportcultuur2016 10