Club dubbel 2017

LTC Keenenburg is sinds kort een van de 700 tenniskidsverenigingen in Nederland. Tenniskids is het jeugdprogramma van de KNLTB dat kinderen t/m 12 jaar op een leuke en speelse wijze laat kennismaken met tennis. Zie www.tenniskids.nl voor meer informatie.

Bij het programma hoort ook een competitiesysteem, de World Tour en Groene competitie. De World Tour bestaat uit negen speelmomenten, verdeeld over meerdere maanden in het jaar.

Eerste Paasdag 5 april 2015 stonden de tenniskids van LTC Keenenburg voor het eerst op de baan in deze World Tour. Op een zonovergoten park van LTC Keenenburg vermaakten de kids zich prima en werden de wedstrijden onder grote belangstelling van het publiek gespeeld. De tenniskids van LTC gingen er na een geslaagde dag ook  nog eens met de winst vandoor!

Zie vor de foto's het FOTOALBUM.

Komende woensdag 8 april spelen de tenniskids van LTC bij LTC ’t Loo in De Lier. Meer over de toernooien is te vinden op tenniskids.toernooi.nl

tenniskids201504 1

Kind Ouder Toernooi