Club dubbel 2017

Woensdag 21 mei 2014, werd vanaf 17.00 uur weer het junior-seniorentoernooi gespeeld.

Met 20 deelnemers niet overbezet, maar wel gezellig druk.

Er werd gespeeld in twee poules. In de eerste poule de gevorderde jeugdspelers en in de tweede poule de starters en de minder ervaren tennissers. Noa speelde deed heel goed mee met haar vader in poule 1, terwijl zij nog maar twee tennislessen heeft gehad!

De wedstrijdjes duurden elk 20 minuten. In de tweede speelden alle dubbels drie partijen en in de tweede poule vier.

Na afloop speelden we een prijzenspel. Sla je van de overzijde van het net, de bal in één van de drie hoepels, dan mag je een cadeautje uitkiezen uit de hoepel. Er werd fanatiek gericht op de hoepel met de oranjetoeter.

Uitlag Poule 1

Eerste plaats Jara Datthijn met haar vader
Tweede plaats Cas Ammerlaan met zijn moeder
Derde plaats Sem van Spengen met zijn moeder
Vierde plaats Tesse Dijkgraaf met haar vader
Vijfde plaats Noa de Jong met haar vader

Uitslag poule 2

Eerste plaats Mink Eilers met de man van zijn oppasmoeder
Tweede plaats Anastasia Knijnenburg met haar nicht
Derde plaats Sofie Swarte
Vierde plaats Fien Swarte

(bij Fien en Sofie weer ik niet meer wie met de moeder en wie met de vader speelde, de meisjes lijken zo op elkaar).

De dag werd afgesloten met een patatje en een kroket.

Enkele foto's zijn te zien in het FOTOALBUM

tot de volgende keer
Rebecka