top club dubbel 2017

Alle wedstrijden zijn gespeeld. Bekijk de toernooi-website voor de wedstrijden, uitslagen en winnars.

Zaterdag finaledag ALE open jeugdtoernooi

regen

Vandaag is de laatste dag van het super toernooi voor de jeugd.
Er worden zowel de halve finales en de finales gespeeld. Bekijk de toernooi-website voor de wedstrijden,  tijden en uitslagen

Maar nu nog even een onderbreking want de banen worden nu gebruikt door de plaatselijke zwemvereniging.
Gelukkig wordt het vanmiddag weer mooi weer

Vierde dag ALE open jeugdtoernooi

Geen emmers water nodig op deze dag. Prachtig weer, maar gelukkig een stuk koeler dan de voorgaande dagen. Ideaal tennisweer!

smilebal

Opmerkelijk was vandaag een speler tot en met 12 jaar. Ganlar, is zijn naam. Hij won zijn eerste set overtuigend, maar verloor verbazingwekkend de tweede set.  Wat bleek, zijn bespanning was kapot, en niet een heel klein beetje: "Maakt dat wat uit dan?", vroeg hij verbaasd.
Hij kon een racket lenen van een trainer van NTC. De derde set ging vervolgens naar Ganlar en hij won daarmee zijn partij.

Jara mocht vandaag haar laatste wedstrijd spelen. Jara won de wedstrijd overtuigend en had daarmee de eerste plaats veroverd in het ALE open jeugdtoernooi tot en met 10 jaar. Het duurde even voordat Jara doorhad dat zij de de kampioene was geworden.
Helaas komen de prijzen pas vrijdag en Jara gaat donderdag op vakantie. Dus Jara, de prijs wacht op je als je terugkomt van vakantie.

Jesper speelde ook vandaag. Hij had een goede concentratie, zijn opslag liep goed en hij speelde voortreffelijk. Jesper won dan ook deze partij. Gefeliciteerd.

Hele lange wedstrijden waren er niet vandaag, dus ook de wedstrijdleiding kon bijtijds naar huis.

Derde dag ALE open jeugdtoernooi

En weer was het tropisch warm. Soms raakten de gemoederen op deze derde dag van het open jeugdtoernooi ook wel eens wat oververhit. Toch weer een leuke en over het algemeen genomen zeer sportieve tennisdag.

Van LTC Keenenburg betrad vandaag alleen Madelief Wolf de tennisbaan. Het was haar allereerste wedstrijd in een open jeugdtoernooi. Haar tegenstanderster had duidelijk meer ervaring en won de strijd met 6-0, 6-0. De uitslag kwam niet helemaal overeen met wat in de wedstrijd te zien was, Madelief speelde een aantal mooie rally's.

De laatste wedstrijd, jongens tot en met 17 jaar, ging om 18.00 uur de baan op. Doordat dit en driesetter bleek te zijn, werd het weer een latertje voor de wedstrijdleiding.

Tweende dag ALE open jeugdtoernooi

Alweer een zonovergoten dag, met temperaturen tegen de 30° C en geen zuchtje wind. Dat vroeg om de nodige maatregelen:

• Bankjes in de schaduw aan de achterzijde van de baan
  • Een emmer water bij elke baan met handdoeken voor de verkoeling.
  • En het kinderbadje van 't Kickertje voor na de wedstrijd.

zonEen dag met wederom hoogtepunten:

Sem en Jara wonnen beiden hun tweede wedstrijd en zijn daarmee nog steeds koploper in hun poel. Cas won er gisteren één en verloor er één in drie sets . Cas heeft nu nog kans om beste tweede te worden en zo toch nog de halve finales te bereiken. Jesper heeft wederom goed gespeeld, maar verloor helaas in 6-4, 6-3.

Job en Colin mochten om half zes met hun wedstrijd beginnen. De laatste van de dag. Daarmee kon de wedstrijdleiding bijna naar huis, na een lange dag die al om 08.30 begon. Helaas! Deze wedstrijd duurde 3 uur en 35 minuten. Om 21.05 uur kon de wedstrijdleiding eindelijk ook het park verlaten!

Eerste dag ALE open jeugdtoernooi

De eerste dag van het ALE OPEN JEUGDTOERNOOI was voor de spelers van LTC KEENENBURG een groot succes. Op deze zonovergoten eerste speeldag zijn er grote successen geboekt. Het toernooi is met 64 spelers en 83 inschrijvingen erg goed bezet.

Jesper Groenewegen mocht als eerste aantreden. Hij speelde een goede wedstrijd maar verloor na een spannende partij van een hele sterke tegenstander.
Sem had het in zijn wedstrijd te makkelijk. Zijn tegenstander speelde zijn allereerste wedstrijd en vond tellen en serveren nog erg moeilijk. Sem won overtuigend met 6-0, 6-0
Jara Datthijn mocht tegen de eerst geplaatste maar won de wedstrijd. Vooral door haar goede loopwerk en vastheid.
Charlotte Wester was erg zenuwachtig. Dat beïnvloedde haar eerste spel maar zij hervond zichzelf, vooral door haar doorzettingsvermogen won zij de wedstrijd met 6-4, 7-6
Als laatste KEENENBURGER mocht Cas van Ammerlaan. Hij wist precies waar zijn tegenstander stond en door slim spel kon hij het winnen van deze sterke speler.

ALE open 2013Daarna hadden onze jonge spelers nog grote lol in een tennisspelletje met elkaar, op blote voeten op de baan. Het was een dag waar de wedstrijdleiding met volle teugen van heeft genoten.

Zie voor de hele toernooi de TOERNOOIPAGINA

groetjes
Rebecka