Club dubbel 2017

Scholen tennis bij LTC

schooltennis2012_1Op woensdag 28 en donderdag 29 maart hebben groep 3, 4 en 5 van de Jozefschool en de Ark uit Schipluiden deelgenomen aan het scholentennis op het park van LTC Keenenburg. Een team van trainers van Tennisschool Intrinsiq en een aantal enthousiaste vrijwilligers hebben de kinderen kennis laten maken met het tennisspel. Op de banen van de tennisclub hebben de kinderen verschillende oefeningen en spelletjes gedaan.

Marijke van Leeuwen parttime leerkracht groep 3 basisschool de Ark Schipluiden: " Het was een gezellig uurtje, bij sommige kinderen spat het enthousiasme (en het talent!?) eraf, dat is goed te zien!"

Na afloop stond er een lekker glas limonade op hen te wachten. Mede dankzij het mooie zonnige weer en de enthousiaste kinderen was het scholentennis een groot succes! En kwam uw kind ook enthousiast thuis, schroom dan niet om contact op te nemen met Anjella Rieff ( 015 3809719)voor informatie over wat er mogelijk is qua lidmaatschap voor kinderen bij LTC.

Zie de foto's voor een sfeerimpressie van deze leuke ochtenden.

schooltennis2012_4     schooltennis2012_2

schooltennis2012_5  schooltennis2012_3