top club dubbel 2017

– tennissen – lunch – teamplay – film –

Waar?              In de Post Kogeko hal (Tiendweg in Schipluiden) bij LTC Keenenburg
Wanneer?         Op zondag 2 januari 2011 van 10.30 uur tot  ±18 uur
Wie?                Alle jeugdleden tussen de 6 en de 16 jaar (LET OP, in de mailing stonden de verkeerde leeftijdsgroepen)
Wat?

Een hele leuke tennisdag met o.a. enkelspel, dubbelspel, teamplay en prijsuitreiking. Je tennist met je eigen leeftijdsgenootjes!

Als we van de tennisbaan afkomen, gaan we met z’n allen een film kijken. Ook wordt er voor verschillende hapjes en drankjes en een lunch gezorgd.

De kosten voor deze nieuwjaarsclinic bedragen 20 euro per persoon inclusief tennisles, eten en drinken. Betalen kan voor aanvang van de nieuwjaarsclinic.

Heb jij zin om het nieuwe jaar sportief te beginnen met een hele leuke tennisdag? Schrijf je dan nu in voor de nieuwjaarsclinic!
Stuur een email met je naam, leeftijd en telefoonnummer terug naar Yoran

Inschrijven voor dinsdag 28 december.

groeten

Yoran