Club dubbel 2017

Flitsende start competitie woensdagmiddagjeugd

Het woensdagmiddagteam heeft een zeer flitsende start gemaakt.

Nienke, Emina., Jesper en Frank wonnen van de kinderen van Hodenpijl met 6 tegen 0!

Zij hadden er ook nog eens prachtig weer bij. Wat willen we nog meer?

Helaas kon Charlotte niet meedoen, zij lag met koorts op de bank thuis. Maar ook zij is blij met de winst van haar team.

Jelle kon natuurlijk ook nog steeds niet meedoen. Een gebroken arm is niet zomaar over.

Gelukkig wilde Nienke voor Charlotte invallen, ook al moest ze daarvoor een hele leuke activiteit van haar school laten vallen. Hartstikke bedankt Nienke!

jeugdcomp

We hopen op een succesvol vervolg!

Wil je deze helden ook een keer komen bewonderen? Ze spelen thuis op woensdag 6 oktober en woensdag 13 oktober. Beide keren vanaf 13.00 uur.

Rebecka

Kind Ouder Toernooi