top club dubbel 2017

Het succes van voorgaande jaren wordt herhaald: van maandag 26 t/m woensdag 28 augustus (laatste week van de zomervakantie) is er weer een tenniskamp voor jeugd van 8 t/m 17 jaar. Er staan weer veel leuke activiteiten op het programma en we gaan weer kamperen op het grasveld van de club!

•  Wat? TENNISKAMP met o.a. tennistraining, overnachten in tentjes en leuke activiteiten (zwemmen, feestavond en nog veel meer...);
  • Wanneer? Van maandag 26 augustus 10u00 t/m woensdag 28 augustus 17u00 (plusminus);
  • Wie? Iedereen tussen 8 en 17 jaar is welkom. Je hoeft geen lid te zijn van de tennisclub;
  • Waarom? Omdat het heel leuk is!

Het kamp wordt begeleid door de leraren van Intrinsiq.
Kosten bedragen €85,- per kind inclusief tennisles, activiteiten en eten en drinken.

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of te bellen naar 0623713937. Geef bij het aanmelden even aan of je beschikt over een tent en zo ja, hoeveel personen hierin kunnen/mogen slapen.

Voor vragen kun je ook terecht bij je tennisleraar.

Wij hopen jullie allemaal te zien tijdens bij het tenniskamp! Zie de foto's om alvast weer een beetje in de sfeer te
komen....!

Groetjes, Clenn, Gabriëlla, Herman-Jaap, Yoran