top club dubbel 2017

Junior-seniortoernooi

Vandaag, zaterdag 5 juni, hebben we het junior-seniortoernooi gespeeld. Het was een prachtige dag met zonnig, warm weer en allemaal vrolijke deelnemers.

Het spelersveld bestond uit 12 kinderen. Ieder kind had een senior meegenomen. In de meeste gevallen was dat de vader of de moeder, maar er was ook een oom aanwezig. Runell had het best bekeken. Hij had zijn tennisleraar als dubbelpartner! Yoran had Runell gevraagd met hem te dubbelen.

DSC_0200

Er werd gespeeld in drie poules. De eerste poule bestond uit de gevorderde spelers. De derde poule bestond uit de “Tennis voor Kids” kinderen. Het belangrijkste is dat we heel veel plezier hebben gehad, maar er waren natuurlijk ook winnaars: Poule 1: Steven  (1e), Jelle (2e), Anna (3e), Jesper (4e) Poule 2: Stef (1e), Nienke (2e), Bo (3e), Runell (4e) Poule 3: Yara (1e), Kim (2e), Sem (3e), Alex (4e)

Voordat we aan het broodje kroket gingen, hebben we nog het prijzenspel gespeeld. Alle te winnen prijzen lagen in hoepels aan de ene kant van het veld. Vanaf de andere kant mochten de kinderen met hun senioren proberen een bal in een hoepel te slaan. Uit die hoepel mocht een prijs gekozen worden. Het hele toernooi stond in het teken van de Nederlandse kampioenschappen, dus de prijzen uiteraard ook.

Het was een fantastische dag en de jeugdcommissie hoopt volgend jaar op nog meer deelnemers.

ZIE HET FOTOALBUM VOOR DE FOTO's

Namens de jeugdcommissie, Rebecka