top club dubbel 2017

Beste tennisjeugd

Zoals beloofd en eerder aangekondigd organiseren LTC Keenenburg en Ambition Tennisschool gedurende februari en maart instroomtrainingen voor de jeugd!

Het concept is hetzelfde als voorgaande jaren. Gedurende zeven weken kunnen jullie komen trainen in de Postkogekohal op de woensdagmiddag!

Je hoeft niet alle keren te komen, maar het is de bedoeling dat je bij mij aangeeft welke data je van plan bent om te komen. De kosten bedragen 5 euro per les per persoon (inclusief baanhuur!). De lessen duren 45 minuten en zullen door mij worden verzorgd. Hieronder een overzichtje van de data en de tijden:

Data: 3 feb 10 feb 17 feb 3 maart 10 maart 17 maart 24 maart

LET OP! 24 februari is er geen training!!

Tijden: 13.15 - 14.00 uur: 5 t/m 8 jaar 15.00 - 15.45 uur: 9 t/m 12 jaar 15.45 - 16.30 uur: 13 t/m 17 jaar

De lessen gaan door bij een minimum aantal inschrijvingen van vier kinderen per les. Dus zit jij nu al lang genoeg thuis en wil je weer lekker de tennisbaan op? Wil jij je optimaal voorbereiden op het buitenseizoen en de voorjaarscompetitie? Wil jij met andere jeugdleden leuke spelletjes doen en wedstrijdjes spelen? Schrijf je dan in voor de instroomtrainingen!!

Weet jij nog iemand die tennis ook wel eens wil proberen? Neem hem/haar gerust een keer mee! Schrijf je vóór 1 februari in en houd de mail in de gaten voor data die eventueel komen te vervallen!

Vermeld daarbij in ieder geval je naam, je leeftijd en de data dat je zou willen komen trainen. Gedurende de trainingen houd ik de aanwezigheid bij en je kan de laatste contant betalen voor de keren dat je geweest bent!

Ik hoop jullie allemaal te zien op de tennisbaan en zie jullie reacties spoedig tegemoet!

Namens de jeugdcommissie,

Groetjes,