top club dubbel 2017

Tennisjeugd LTC Keenenburg succesvol

In de herfstvakantie hebben verschillende kinderen van LTC Keenenburg meegedaan aan het Open Jeugdtoernooi van Delftse Hout, waaronder; Jesper, Larissa en Cindy Groenewegen, Steven en Jelle Klijn.

Het was een toernooi op hoog niveau.
Er deden veel kinderen mee die al jaren bij de Bond tennissen. Toch werd Cindy nog vierde in haar categorie.

Image

Larissa en Steven behaalden in de Mix-dubbel t/m 12 jaar de tweede plaats!

Image

Jesper en Jelle hebben zich ook goed geweerd met mooie potjes, maar hun poel was net iets te sterk voor hen. Goed gedaan jongens en meiden!

Oliebollen toernooi
17-dec-2017 00:00