top club dubbel 2017

mini- en 3/4-toernooi Image

Beste jeugdleden,

Op zondag 29 november a.s. organiseert de commissie Tennisstimulering van het KNLTB district Den Haag een mini- en 3/4-toernooi. Dit toernooi wordt speciaal georganiseerd voor de jeugdleden tot en met 10 jaar.

We weten inmiddels dat deze groep kinderen de tennissport op een betere manier beleven én aanleren als we hen op aangepast veld en met aangepast materiaal laten spelen. Vandaar ook het begrip mini- en 3/4-toernooi.

Image

Voor de kinderen t/m 8 jaar maken we namelijk miniveldjes, waarop zij leuke wedstrijdjes kunnen spelen tegen leeftijd- en niveaugenootjes (zie plaatje).

voor de kinderen t/m 10 jaar maken we 3/4-velden, waarop zij zeker ook leuke wedstrijden spelen, die al wat meer richting het 'echte' tennis gaan (zie plaatje).

Image

Het toernooi is vooral opgezet als gezelligheidstoernooi en als kennismakingsgelegenheid met het spelen van wedstrijdjes. Wij proberen dus vooral dit een sportief en leuk evenement te laten zijn, waarbij winnen absoluut niet belangrijk is, maar vooral het plezier in het spel!

Alle kinderen uit bovengenoemde doelgroep kunnen inschrijven voor dit toernooi. Jullie zullen het zeker leuk vinden om mee te doen! Let wel op: kinderen die al heel veld tennis spelen, zijn dit toernooi ontgroeid!

Het KNLTB minitennistoernooi wordt georganiseerd bij  De Rhijenhof, Noordweg 44a, Den Haag (voorheen Wateringen)
De wedstrijdjes zijn alleen 's ochtends!

Bijgevoegd inschrijfformulier t/m 10 jaar dien je zelf op te sturen.

De inschrijving sluit 16 november a.s.
Inschrijfgeld bedraagt € 4,- p.p.

De jeugdcommissie namens de KNLTB regio Zuid-West

Oliebollen toernooi