top club dubbel 2017

Tennis midden in Schipluiden

3 juli werden de tennisbanen verplaatst naar het centrum van Schipluiden. Op Schipluiden’s feestterrein maakten meer dan 30 kinderen kennis met tennis. De befaamde tenniscontainer met speelmuur, verschillende tennisveldjes en het freestyle court waren uitgestald.

Tijdens het REAAL Straattennis evenement waren onze jeugdige talenten op een speelse manier met tennis bezig. Zij leerden de basisbeginselen van het tennis op de uitgezette tennisveldjes. Maar er was meer! De begeleiders leerden de kinderen binnen mum van tijd allerlei leuke trucjes met bal en tennisracket. Uiteraard gaven ze ook even een showtje weg van stoere freestyle tennis bewegingen. De beste Freestyle tennissers waren Rick van der Tuin en Thijs van Vondelen.
Tegen de tenniscontainer kon naar hartenlust een balletje geslagen worden. Iedereen die het AA-tje met de bal raakte mocht hem hebben.

Alle kinderen kregen een stoer T-shirt. En ze gingen naar huis met een gratis tennisles (20 augustus) op het tennispark van LTC Keenenburg.

Op deze website staan leuke foto’s. Klik het fotoalbum open en kijk of je jezelf ook ziet

Oliebollen toernooi
17-dec-2017 00:00