Club dubbel 2017

We zitten met z’n allen nog een beetje bij te komen...wat hebben we weer een topweek gehad met de tweede editie van het Keenenburg Open Dubbel Toernooi! Na een indrukwekkende start vorig jaar, gingen we er ook dit jaar weer vol voor. Met een categorie 4 toegevoegd aan de line-up van het toernooi en ruim 50 spelers meer dan vorig jaar is dit prima gelukt!

Van zaterdag 15 oktober tot en met zondag 23 oktober werden de sterren van de hemel geslagen door in totaal 301 spelers. Dit leverde in totaal 184 wedstrijden op in 16 verschillende onderdelen.

Zomer in de herfst
De hele week vierden we de zomer in de herfst met tropische temperaturen op de baan en een clubhuis waar fruitige smoothies en muzikale cocktails werden geserveerd. Voor de gelegenheid was ons clubgebouw getransformeerd in een hippe beachclub, compleet met opblaasbeesten, parasols en palmbomen.

Sterrenwaardig
Wij hebben onze eigen ster....hij staat in de keuken en heet Hans. Ook dit jaar verrastte Hans ons de hele week met de meest heerlijke gerechten. Van maandag tot en met vrijdag kon aangeschoven worden voor een drie, vier en op vrijdag zelfs een vijf-gangen diner! Hans' kookkunsten waren vorig jaar niet onopgemerkt gebleven en veel spelers wisten dit jaar de weg naar de eettafel te vinden.

Na regen komt zonneschijn
Na een zomers verlopen voorweekend gooide het weer op dinsdag roet in het eten. Weg was de zomer, hallo herfst. Baan op, baan af, droog en dan weer een plensbui. Het geduld van de spelers en de wedstrijdleiding werd danig op de proef gesteld. Uiteindelijk konden vijf wedstrijden niet gespeeld worden en moest de toernooleiding doorplannen. Balen, maar het had erger kunnen zijn.

Zwoele Zomerse Feestavonden
Op donderdag en vrijdag konden de voetjes van de vloer en zorgden tropische beats voor aangename temperaturen op en naast de baan. Op donderdag schotelde DJ Nick ons de ene na de andere zomerhit voor en op vrijdag speelde de Delfste band La Blusa de ideale muzikale cocktail.

Een sudoku is er niks bij
Het weer, de volle wedstrijdschema’s en de vele driesetters zorgden af en toe voor een frons op het voorhoofd van onze wedstrijdleiding. Hoe gingen ze dit allemaal weer in elkaar puzzelen? Gehuld in oranje jacks kwamen zij dan polshoogte nemen op de banen om te zien of het al opschoot. Maar het is ze gelukt. Ook de spelers stelden zich flexibel op. Zo kwam de damesdubbel van vrijdagavond als laatste van de baan om 01.00 uur en ze lachten nog!

Hefstachtig zomers finaledag
Strakblauw, zon en geen zuchtje wind. Zomerser konden we deze finaledag in de herfst niet krijgen! Zondag 23 oktober, de ontknoping van een week tennis, tennis en nog eens tennis. Met een vol terras, rijendik publiek langs de kant en in totaal 16 fantastische finales sloten we deze tweede editie van het Keenenburg Open Dubbel toernooi dik tevreden af.

Bekijk alle foto's in het fotoalbum

BEDANKT!
Vanaf deze plek willen we graag iedereen bedanken die zich ingezet heeft om van deze week een succes te maken, de wedstrijdleiding, keukenbrigade, bardienstmedewerkers, baanonderhoud, afsluitdienst, schoonmaakploeg en ga zo maar door. Zonder de inzet van zoveel leden hadden we dit nooit kunnen doen!

Graag bedanken we onze hoofdsponsor Sportverlichting.com en onze andere sponsors: Langelaan voor de gezellige decoraties op de tafels, PLUS Waardenburg voor de nodige boodschappen, Holtkamp voor de overheerlijke krentenbollen, Groente en Fruit Klein Westland voor de dagelijkse vitamines in de vorm van appels en bananen, Bob Knijnenburg voor de mooie bossen bloemen bij de prijsuitreiking, DIO Drogist voor de welkomstgeschenkjes, Hotel Coen voor de overnachting bij de Vreemde Vogel als prijs voor de tropische loterij en iTennis De Lier voor het gedeeltelijk sponsoren van de prijzen.

Natuurlijk ook een bedankje aan alle spelers voor het meedoen en we hopen jullie volgend jaar terug te zien. Blok de herfstvakantie maar vast weer in de agenda, bij de KNLTB hebben we de week al weer vast laten zetten!

Bestuur LTC Keenenburg

open2016