Club dubbel 2017

prinses2016 4Derde dinsdag van september = Prinsjesdag Den Haag
Derde dinsdag van september = Prinsesjestoernooi LTC Keenenburg

Dinsdag 20 september werd weer het jaarlijkse Prinsesjestoernooi gehouden. De weergoden waren ons gunstig gezind en vanaf 9.00 uur stroomde het zonovergoten terras vol. Na een kopje koffie werden de kaarten geschud en op 4 banen werden de dubbelpartijen gespeeld. Op deze dag gaat het vooral om de gezelligheid, maar eenmaal een racket in je handen kun je het niet laten om dat punt te scoren.

In de ochtend speelden we 5 rondes van een half uur met de nodige koffiepauzes. De lunch was weer goed verzorgd en iedereen liet het zich heerlijk smaken.

prinses2016 2Na de lunch speelden we nog 2 rondes en de punten konden worden geteld. Dit keer telden we het aantal gewonnen games en deelden we dit door het aantal wedstrijden. Heel eerlijk en verrassend !

De prijzen gingen naar de 3JS:

• De eerste prijs ging naar Jolanda van Adrichem; zij kan zich daarom Prinses 2016 noemen.
  • Jolanda Lokate werd tweede !
  • De troostprijs ging naar Julian Ran.
Iedereen bedankt voor jullie enthousiaste deelname ! Zelfs Heleen en Anneke, die helaas geblesseerd waren, stonden klaar om de organisatie een handje te helpen.
Volgend jaar: dinsdag 19 september vieren we ons 20 jarig jubileum. We willen dit op een gepaste wijze vieren, dus noteer alvast deze datum !

Groetjes,
Saskia, Lia en Marga.