top club dubbel 2017

bekerOp 15 augustus startten we, direct na de zomerfeesten, ons club dubbeltoernooi met 100 deelnemers. De weergoden waren ons bijna het hele toernooi goed gezind. Sterker nog, met name de halve finalisten hebben het geweten! Water en natte theedoeken waren niet aan te slepen. De terrassen zaten avond aan avond vol, waardoor de bardienstmedewerkers ook hun handen vol hadden. Een dank-je-wel voor jullie inzet is dan ook zeker op zijn plaats.

Het is de toernooicommissie opgevallen dat er deze editie veel aandacht besteed is aan de kledingkeuze van de verschillende “tennissetjes”. Dat zien wij graag. En ga zo door tennisvrienden en vriendinnen, bij het volgende toernooi gaat er zeker een prijs komen voor het best geklede koppel.

Maar het belangrijkste waren natuurlijk jullie sportieve prestaties op de baan. Die resulteerden uiteindelijk in het volgende resultaat.

Heren Dubbel Top
Roland van Spengen en Bert van Wandelen – Rogier Dijkgraaf en Edwin Datthijn

Heren Dubbel I
Peter van Oyen en Jan de Blij – Lex Rutgers en Kees Damen

Dames Dubbel Top
Saskia Roessen en Gerda vd Windt – Cindy Groenewegen en Tineke vd Berg

Dames Dubbel I
Simone Grooters en Diedeke van de Hulsbeek – Gelske Swarte en Sandra Datthijn

Dames Dubbel II
Monique Vermeulen en Elles Drop – Nikki Eikelenboom en Esther Eikelenboom

Het laatste spectaculaire onderdeel van de clubkampioenschappen was de afsluiting, georganiseerd door de Feestcommissie. DJ Nick, hamburgers met peterseliesaus en patat (en een aantal danstafels) stonden garant voor een ouderwets gezellige afronding! Iets gemist ? De foto’s staan inmiddels op de website in het fotoalbum.

de TC

Oliebollen toernooi