Club dubbel 2017

nieuwkomers2016 2Aan het weer lag het niet, maar het aantal deelnemers aan het Nieuwkomerstoernooi was dit jaar niet zo groot.  4 Dames hadden zich voor het toernooi aangemeld, te weten Kim van Diepen, Willemijn Paymans, Maruschka Ham en Maaike Boks.

Maar dat je ook als kwartet een gezellige avond kunt hebben op de tennisbaan, is door deze dames wel bewezen.

Na een korte "workshop rackets" van Wouter van Leeuwen gingen de dames  gemotiveerd de baan op.
Tot na 21.00 uur werd er in verschillende samenstellingen gesingled en gedubbeld.

Met na afloop natuurlijk de vermaarde quiche en hapjes van  Hans van Leeuwen en een drankje van de club !

En dan weet je het wel, moe maar tevreden naar huis allemaal !

nieuwkomers2016 1

nieuwkomers2016 3