top club dubbel 2017

Op woensdag 11 mei a.s. organiseren wij het zogenaamde nieuwkomerstoernooi. De naam zegt het al, een toernooi dat wordt gehouden voor nieuwe leden vanaf vorig jaar mei of leden die al wat eerder lid zijn geworden maar door omstandigheden vorig jaar niet konden meedoen. Maar ook wanneer je bv weer opnieuw lid bent geworden en nog niet zoveel mensen kent op de vereniging, is dit een mooie gelegenheid. Schroom ook dan niet om je op te geven.

Een mooie gelegenheid om kennis te maken met elkaar en wellicht vind je een tennismaatje om met elkaar de rackets een keer te kunnen kruisen. Het toernooi wordt gehouden van 19.00 tot 21.00 uur en na afloop staat er een hapje en een drankje voor jullie klaar ! Interesse ? Meld je dan aan via deze website door rechts op de activiteit te klikken.

Graag horen we voor 8 mei a.s. of je meedoet.

Let op: dit betekent dat er op woensdag 11 mei van 19.00 tot 21.00 uur geen banen beschikbaar zijn voor vrijspelen (afhankelijk van het aantal deelnemers)

Oliebollen toernooi
17-dec-2017 00:00