top club dubbel 2017

oliebol

Ook dit jaar weer een Oliebollentoernooi op LTC Keenenburg: een winters potje tennis in Charles Dickens sfeer!

Het terrein van LTC Keenenburg wordt, dit jaar op de zondagmiddag 18 december van 12 uur tot ongeveer 15:30 uur, omgetoverd in een sfeervol winter wonderland, compleet met vuurkorven, kerstbomen, en de bijbehorende koek en zopie.
Zie je het niet zitten om met mogelijk temperaturen beneden het vriespunt de tennisbaan te betreden, niet getreurd. De hele middag wordt gezorgd voor een muziekje, hapje, drankje en volop winterse activiteiten in, maar vooral ook op het terras van LTC Keenenburg. Kom dus vooral gezellig een kijkje nemen!

schrijf je snel in door rechts op de activiteit te klikken.

Groeten
de Toernooi commissie