Club dubbel 2017

toernooi

We zijn er als LTC Keenenburg maar wat trots op. Voor het eerst in de geschiedenis van onze vereniging organiseren we een Open Senioren Dubbeltoernooi. Met man en macht wordt gewerkt aan een fantastische week en is het ook naast de tennisbaan meer dan de moeite waard om te zorgen dat je er bij bent! Zo kan je bijvoorbeeld ook iedere dag blijven eten om niets tee missen (dagmenu, 1-gang).
Tijdens de toernooi week is er de mogelijkheid om te pinnen in het clubgebouw.

Het eerste Oosthoek Open Dubbeltoernooi bij LTC Keenenburg is van 19 t/m 25 oktober.

Het voorweekend is 17 & 18 oktober. Zie voor ALLE wedstrijden de toernooi.nl website door HIER te klikken of via de toernooi knop rechts op deze website.

Op het tennispark van LTC KEENENBURG, Tiendweg 2, Schipluiden (routebeschrijving)
Categorieën: 5, 6, 7, 7 35+ en 8, in alle categorieën dames, heren en gemengd dubbel gespeeld. Zie ook de toernooi poster

Goede doel: de Zonnebloem

Tijdens het toernooi zetten we ons ook in om voor de Zonnebloem geld op te halen. U kunt hiervoor wat doneren in de spaarpot die in het clubhuis staat. Zaterdag 24 oktober komen meer dan 40 ouderen vanuit Akkerleven bij LTC Keenenburg op de koffie. Onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers kunnen zij de wedstrijden kijken en zijn ze er gezellig even uit. Aan het eind van de ochtend zullen we het opgehaalde bedrag van de week aan hen overhandigen.

Zaterdag 17 oktober

Om 9:15 wordt het toernooi feestelijk geopend aangezien dit een historisch moment is. Het zou leuk zijn als iedereen erbij kan zijn.

Dinsdag 20 oktober

Etenwatdepotschafttegel‘Eten wat de pot schaft’

Ronde 1: 17.30 uur
Ronde 2: 19.30 uur

Bij Keenenburg een bekende....Tennisje Dekje. Elke donderdag kan men zich normaal aanmelden en aanschuiven voor een heerlijk drie-gangen menu aan de lange tafel in het clubgebouw. Koks Hans en Hans toveren de ene na de andere sterrenmaaltijd op tafel.

Nu organiseren we voor de gelegenheid een speciale open toernooi editie voor maar €12,50 ; ‘Eten wat de pot schaft’. Met een 3-gangen menu geheel in het thema van de week, Oost, west, thuis best. Eet smakelijk!

Per ronde kunnen zich maximaal 40 personen aanmelden. Wees er dus snel bij. Voor aanmelden klik hier.

Donderdag 22 oktober

alsdekatvanhuisistegelFeestavond 'Als de kat van huis is…’
Tijd: 20.00 – 01.00 uur

…dansen de muizen op tafel. Dit oud Hollands gezegde doen we vanavond eer aan. We trappen de eerste van twee feestavonden af met medewerking van de enige echte Zingende Slager uit Scheveningen en DJ Pascal.

Vrijdag 23 oktober

voetjesvandevloertegelFeestavond ‘Voetjes van de vloer’
Tijd: 20.00 – 02.00 uur

De dansschoenen kunnen uit de kast. Vanavond gaan de voetjes van de vloer. Tijdens het afgelopen Zomerfeest in Schipluiden hebben zij de week afgetrapt met een spetterend optreden tijdens de opening op de eerste zaterdag. Een naam hadden zij nog niet, dus hebben we er één voor ze bedacht. Vanavond gaat er gedanst worden op de klanken van de ‘Als je maar happy band’!

onze toernooi sponsoren :

oosthoek

banner itennis standaard  holtkamp