top club dubbel 2017

Er waren 23 enthousiaste deelnemers, die allemaal mee wilden dingen naar die fel begeerde kroon.prinses2015 2

Het beloofde deze dag niet al te best weer te worden, maar de weergoden waren ons goed gezind.
In de morgen hebben we zelfs 5 rondes kunnen spelen uiteraard onderbroken door een koffie/thee pauze met n heerlijk appeltaartje.
Daarna stond er een smakelijke verse kippensoep van Hans van Leeuwen op ons te wachten met heerlijke broodjes zalm, tonijn, kipfilet, ham en kaas.  Na de lunch hebben we  nog één ronde gespeeld, zodat voor de eindtelling iedereen uiteindelijk 4 wedstrijden gespeeld had.

prinses2015 1

De Prinses van 2015 is geworden Jolanda Lokate.

Met op de tweede plaats Ingrid van der Bol.

Iedereen bedankt voor zijn bijdrage aan dit geslaagde Prinsesjestoernooi en tot volgende jaar.

Noteer hem alvast in je agenda de derde dinsdag van september.

prinses2015 3

prinses2015 4