Club dubbel 2017

De temperatuur kruipt langzaam op en de spanning op de banen stijgt. Komende zondag 28 juni volgen de ontknopingen tijdens de finales van de Clubkampioenschappen Enkel en Mix.  Om elf uur starten we de dag met de Heren 1 en 2 en Dames 1 en 2 finales. De Heren Top en Dames Top staan gepland voor 13.00 uur en om 15.00 uur eindigen we de dag met de Mix finales. Breng dus je familie, vrienden, kennissen en bekenden mee en moedig de finalisten aan!

Vette Kluif Feest wordt Turks Tover Bal

collageNa de finales kun je gezellig blijven plakken voor het eten. In tegenstelling tot eerdere berichten wordt het Vette Kluif Feest omgetoverd in het Turks Tover Bal met muziek van DJ Dick. Vanaf 17.00 uur gaat het feest los.

* Turkse Pizza Menu €3,-
* Patat en verse salade

Van tevoren aanmelden hoeft niet, dus blijf zondag gewoon gezellig mee eten!

eten

Kind Ouder Toernooi