top club dubbel 2017

2017!! Het nieuwe jaar is weer begonnen. Als opwarmer van het tennisseizoen gaan we ook dit jaar weer het bekende indoortoernooi organiseren in de hal van Sportcenter Allround.

De datum is dit jaar op 18 februari.  We beginnen om 19 uur met de partijen graag om 18.45 uur aanwezig zijn. We tennissen partijen van 40 minuten met wisselende teams. Wees op tijd met inschrijven….

De kosten om mee te doen bedragen € 12 per persoon.

Inschrijven doe je HIER. Let op, er kunnen maximaal 32 spelers meedoen.

LET OP:indoor2012 1

* Wees snel want er kunnen maximaal 32 leden (leeftijd vanaf 18 jaar) deelnemen (inschrijving sluit automatisch)
* Kosten voor deelname bedraagt 12,- euro
* Inschrijven via de Kalender / Activiteiten module rechts in beeld, je ziet meteen wie er zich al ingeschreven hebben

Is de inschrijving vol? laat je op de reserve lijst zetten, mail naar:   toernooi @ ltckeenenburg.nl   want meestal vallen er op het laatste moment mensen af of kunnen ineens niet.

Hopelijk zien we jullie zaterdag 18 februari.

Wij hebben er zin in!

Met vriendelijke groet,