banneropentoernooi

21 september Prinsesjestoernooi

De derde dinsdag van september is het weer zover, dan houden wij het jaarlijkse prinsesjestoernooi.

Wie wordt er dit jaar gekroond tot Prinses?

Dames laat je die dag vorstelijk verwennen, geniet van een heerlijk potje tennis en hopelijk een stralend oranje zonnetje. Schrijf je in op deze site via onderstaande button, klik op het cijfer om te zien wie er al meedoen. Inschrijving sluit woensdag 15 september. De kosten voor deze dag bedragen dit jaar € 7,50 Hiervoor krijg je een gezellige dag vol tenniswedstrijden met koffie, thee, een heerlijke lunch en als afscheid nog een drankje.

Om 9.00 uur staat de koffie klaar, zodat we om 9.30 uur onze eerste wedstrijd kunnen spelen en de laatste wedstrijd is om 14.00 uur waarna de prijsuitreiking plaatsvindt.

Inschrijven via de site gebeurt geheel automatisch, je krijgt een bevestiging via email bij inschrijving en je ziet direct wie er al ingeschreven zijn.

Tot op de baan en wie weet wordt jij wel tot prinses van LTC Keenenburg gekroond.

Tot 21 september.

Organisatie:   Wilma, Saskia en Lia