top club dubbel 2017

prinseskroon19 september Prinsesjestoernooi

De derde dinsdag van september is het weer zover, dan houden wij het jaarlijkse prinsesjestoernooi. Wat toveren wij dit jaar weer uit ons koffertje?

Wie wordt er dit jaar gekroond tot Prinses?

Alle prinsessen weer verzamelen

Een jaarlijks terugkerend succesnummer, het LTC Keenenburg Prinsesjestoernooi. Traditioneel op Prinsjesdag, de derde dinsdag in september en dus dit jaar op dinsdag 19 september 2017.

Dames laat je op deze dag vorstelijk verwennen, geniet van een heerlijk potje tennis en hopelijk een stralend oranje zonnetje. Inschrijven kan via de kalender module aan de rechterzijde van deze website.
Om 9.00 uur staat de koffie klaar, zodat we om 9.30 uur de eerste wedstrijden kunnen spelen. De laatste wedstrijd is om 14.00 uur waarna de prijsuitreiking plaatsvindt.

De kosten voor deze dag bedragen dit jaar € 8,00. Hiervoor krijg je een gezellige dag vol tenniswedstrijden met koffie, thee, een heerlijke lunch en als afscheid nog een drankje.

Tot op de baan en wie weet wordt jij wel tot prinses van LTC Keenenburg gekroond.

Groetjes
Lia