top club dubbel 2017

01-13 2

Hieronder ziet u de activiteiten omtrent de officiele opening van het nieuwe clubhuis van LTC KEENENBURG.
Voor enkele activiteiten is er een inschrijfmogelijkheid via deze website.

Voor het 'puntje pakken' tegen Jacco zijn er 15 plekken die bij opbod verkocht zullen worden.

Junior-senior toernooi

Wat is het junioren-seniorentoernooi?
Een junior (tot en met 17 jaar) speelt samen met een senior (18 jaar en ouder). Er worden korte partijtjes gespeeld en andere leuke tennisspelletjes gedaan. De koppels spelen in een poule, ingedeeld op tenniservaring.

• Datum: donderdag 6 juni
  • Aanvang: vanaf 16:30 uur
  • Kosten: geen
  • Opgeven (namen, leeftijd, ervaring, telefoonnummer) kan tot en met dinsdag 4 juni
  • Voor wie? Voor alle junioren, senioren en kinderen van bso 't Kickertje!
    Je hoeft geen lid te zijn van de vereniging om mee te doen. De junior mag spelen met wie hij of zij maar wil; een familielid, de buurman of buurvrouw, de bakker, je tennisleraar of –lerares, noem maar op.

Wimbledon style toss event

De tossavond van donderdag 6 juni staat geheel in het teken van het enige echte traditionele tennisevent van het jaar: Wimbledon. Uiteraard zullen de aardbeien met slagroom niet ontbreken en zal de cava rijkelijk vloeien.
Aangezien er maar 32 mensen mee kunnen doen, verwachten wij ook bij LTC Keenenburg wachtlijstproblematiek, dus wacht niet te lang en schrijf je in via de website. Er is een prijs voor de origineelst geklede Wimbledon-ster.

• Datum: donderdag 6 juni
  • Aanvang: 20.00 uur
  • Einde: ???
  • Kledingadvies: wit
  • Vevoersadvies: fiets

P.s. 1:
We zoeken nog vrijwilligers die het zeil over de baan willen trekken, mocht het gaan regenen. Tevens zijn wij nog op zoek naar ballenjongens dan wel meisjes.

P.s. 2:
Aangezien wij er niet voor instaan dat de tribunes uitverkocht zullen zijn, bestaat de mogelijkheid voor leden die niet meespelen, of te laat ingeschreven hebben, om dit evenement kosteloos bij te wonen vanaf onze VIP-tribune.

Cittaslow Super Senior Challenge

Speciaal voor onze seniorleden (maar eigenlijk mogen gewoon ALLE leden hier aan meedoen) organiseren wij op vrijdag 7 juni onze unieke, enige echte Cittaslow Super Senior Challenge. Bijzonder aan dit toernooi is dat u een introducé mee mag nemen. Nodig dus vrienden, buren, familie, oud leden of wie dan ook uit!
Halverwege kunt u zich tegoed doen aan een gezonde, uit streekproducten samengestelde, Cittaslow lunch.

Laat deze gelegenheid niet aan u voorbij gaan en schrijf u en uw introducé in via de website.
Maximaal aantal deelnemers is 32.

• Datum: vrijdag 7 juni
  • Aanvang: 10.00 uur
  • Einde: 15:00 uur
  • Kosten: € 2,50 p.p.
  • Kledingadvies: Gezellig

Knettergekke Keenenburg Quiz

In Engeland al jaren een doorslaand succes onder de naam Pubquiz. Nu voor het eerst bij LTC Keenenburg. Onder leiding van onze eigen gastheer en quizmaster Hans vd Putte zal een aantal teams de spreekwoordelijke degens dan wel rackets kruisen.
Het gaat bij een pubquiz niet zozeer om de kennis, maar vooral om de lol, gezelligheid en de baromzet!

Schrijf je in als team (minimal 4 personen, maximaal 6 personen) of als individu (dan stellen wij een team voor je samen)
Schrijf je team in via de website als individu of als team (via een teamcaptain)

Tip 1: begin nu alvast de Wikipedia uit je hoofd te leren
Tip 2: Koop Hans vd Putte om
Tip 3: verzin een naam voor je team

• Datum: vrijdag 7 juni
  • Aanvang: 20:30 uur
  • Einde: 00.00 uur
  • Kosten: € 10,- per team
  • Kledingadvies: gekleed

Puntje pakken tegen Jacco Eltingh

jaccoEindelijk bent u in de gelegenheid om uw tennisvaardigheid te meten met die van een Wimbledon winnaar. (herendubbelkampioen Wimbledon 1988 met Paul Haarhuis). Op zaterdagochtend 8 juni tussen 9:30 en 10:30 krijgt een aantal leden de kans een game te spelen tegen niemand minder dan Jacco Eltingh.
We hebben 15 plekken die bij opbod verkocht zullen worden. Doe uw bod op de website en sta oog in oog met deze topper.
Iedere dag zal de stand van biedingen op deze pagina bijgewerkt worden zodat je weer kan overbieden.

Na afloop van uw game is er natuurlijk een fotomomentje met Jacco.

Tip 1: zorg dat uw haar goed zit
Tip 2: nodig zoveel mogelijk vrienden, bekenden, familie en buren uit om u geestelijk te ondersteunen. (Dat zal nodig zijn!)

• Datum: zaterdag 8 juni
  • Aanvang: 9:30 uur
  • Einde: 10:30 uur
  • Kosten: bij opbod
  • Kledingadvies: je lucky-shirt

Meet uw servicegerichtheid

Op zaterdag 8 juni staat er een servicesnelheidsmeter op de baan bij LTC Keenenburg. Hiermee is het mogelijk de snelheid van uw service te meten. Blijkt u een servicekanon te zijn of dacht u het alleen maar, maar blijkt dat tegen te vallen? Laat het objectief vaststellen en trek uw plan!
Inschrijven is niet nodig. Kom gewoon langs en sla uw slag!

• Datum: zaterdag 8 juni
  • Aanvang: 12:00 uur
  • Einde: 13:00 uur
  • Kledingadvies: aerodynamisch